امروزه بسیاری از افرادی که با وب سروکار دارن همواره به دنبال بهترین زبان برای برنامه نویسی هستند که البته یکی از بهترین و محبوب ترین زبان ها، زبان پایتون می باشد. در سال های اخیر، پایتون توانسته است محبوبیت فراوانی کسب کند به طوری که طراحی سایت پایتون از جاوا هم پیشی است البته باید در نظر داشت که این مسئله برای بسیاری از افراد اصلا تعجب آور نیست.

طراحی سایت چیست؟

طراحی سایت به طور معمول به جای واژه برنامه نویسی وب به کار برده می شود که این واژه کاملا اشتباه جا افتاده است. به فرایند طراحی صفحه ای که در اینترنت نمایش داده می شود طراحی وب می گویند. در واقع این موضوع به برنامه نویسی و توسعه نرم افزار ارتباطی ندارد. طراحی سایت به بیان دقیق تر به فرآیند مفهوم‌ پردازی، برنامه‌ریزی و چیدمان محتوا اختصاص داده شده است.  وب دیزاین علاوه بر وب سایت، طراحی وب‌اپلیکیشن، اپلیکیشن‌های موبایل و طراحی رابط کاربری را نیز شامل می شود.

طراحی سایت پایتون چیست و چه کاربردی دارد؟

پایتون یک زبان چندمنظوره می باشد که در سال 1991 رواج پیدا کرده است و امروزه جزو یکی از بهترین و رایج ترین زبان های برنامه نویسی است. پایتون در عین سادگی امکانات مهم و قابل قبول بسیاری را در اختیار همگان قرار می‌دهد و برخلاف CSS، HTML و جاوا اسکریپت می‌توانید از آن علاوه بر توسعه وب سایت در موارد دیگری همانند طراحی و توسعه نرم افزارهای مختلف، پردازش داده‌ها، هوش مصنوعی، انجام محاسبات ریاضی، نوشتن اسکریپت‌های سیستم  و طراحی اپلیکیشن‌های موبایل نیز قابل استفاده می باشد.

هر شخص میتواند به سرعت و آسانی زبان پایتون را یاد بگیرد زیرا این زبان بسیار راحت بوده یادگیری آن برای همگان راحت و ساده می باشد. البته باید این نکته را در نظر داشت که زبان پایتون یک زبان ساده و ضعیف نیست و توانایی انجام امور مهمی همچون طراحی سایت را دارد. به همین علت است که این سادگی و انعطاف پذیر بودن پایتون موجب محبوبیت بیش از اندازه آن است و این زبان برنامه نویسی یک زبان پرطرفدار به حساب می آید.

 

شما می توانید برای طراحی سایت پایتون با ما در تماس باشید.

طراحی سایت با پایتون

فریم ورک های پایتون

فریم‌ورک‌های پایتون از الگوی طراحی MVC برای طراحی سایت استفاده می‌کنند. از بهترین فریمورک های پایتون می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • فریم ورک فلسک
  • فریم ورک جنگو
  • فریم ورک Pyramid
  • فریم ورک ناهمزمان AIOHTTP
  • فریم ورک Cherrypy

هدف  از ساخت زبان برنامه نویسی پایتون

طراح این زبان هدف خود را از ساخت این زبان اینگونه و به دلایل زیر بیان کرده است:

  • در کمترین زمان ممکن امکان توسعه برنامه به کمک پایتون وجود داشته باشد.
  • کاملا منبع باز بوده تا تمام افراد و برنامه‌نویسان در توسعه آن شرکت داشته باشند.
  • زبانی بسیار ساده و قابل درک که از قدرت بالایی نیز برخوردار بوده و توانایی رقابت با سایر زبان‌های برنامه‌نویسی باشد.
  • سادگی آن به اندازه‌ای است که مشابه یک متن انگلیسی خوانایی بالایی باشد.

 

جهت مشاهده دیگر خدمات مهراس تیم اینجا کلیک کنید.

این زبان ساده می تواند فرصت شغلی بسیار زیادی را برای همگان فراهم آورد چون بسیار زبان کاربردی و عمومی بوده و برخلاف دیگر زبان ها که برای حوزه های خاصی کاربرد دارد زبان پایتون برای حوزه های مختلفی کاربرد دارد. وجود کتابخانه‌های متنوع و امکان ادغام این زبان برنامه‌نویسی با سایر زبان‌ها آن را به زبانی کاربردی و همه کاره است.

به جهت انجام کلیه امور سایت و برنامه نویسی به زبان پایتون می توانید با ما در تماس باشید.